BACK TO THE GYM
Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter surfa, vi förstår att du accepterar dess användning Om cookies
OK

Vår onlinetjänst är tillgänglig. Beställ nu!

Köpguide

1.Registrera dig som kund. Vi behöver bara ditt namn och adress, telefon, e-post och lösenord. Om du är på Kanarieöarna, Ceuta och Melilla eller utanför EU kommer också att behöva sätta din ID.

2. Logga in med din e-postadress och lösenord.

3. Hitta den produkt du behöver på vår hemsida. Du kan söka efter märke, efter kategori, genom disciplin , eller genom att använda sökprogramet(sätta ett produktnamn eller ett ord som du tror kommer att vara i produktbeskrivningen)Om du befinner dig i en kategori, till exempel "T Shirt" om du vill söka efter storlek, väljer du den i storlek menyn till vänster på skärmen och så egentligen veto m det finns på lager i den här storleken.

4.När du är i den produkt du behöver, välj din storlek genom att klicka på den. Om du ser storleken säger "inga lager" vi har inte den storlek för närvarande i vårt lager, så du måste välja en annan produkt som borde ha i din storlek.

5. När det kommer att lägga till fler produkter till vagnen, sätter musen över korgen (överst till höger) och klicka på "Köp nu", kontrollera att produkterna och storlekar är väl valda och klicka på knappen "Utför order ".

6. I nästa steg kontrollerar din adress och välj vilken typ av frakten du vill ha och klicka på knappen "Fortsätt".

7. I nästa steg väljer du betalningsmetoden.

8. Du är på det sista steget, granska alla uppgifter :produkter och storlekar, är din leveransadress korrekt ... och mycket viktigt att läsa texten "viktig information om betalningsmetod som valts ". Hit knappen "Bekräfta order" och din beställning kommer att skickas. Du kommer att få ett mail med order sammanfattningen.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss och vi kommer att hjälpa dig att slutföra din beställning. När du har gjort är verkligen mycket snabbt, bekvämt och enkelt.

Jag har läst och accepterar villkoren för denna webbplats: