Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter surfa, vi förstår att du accepterar dess användning Om cookies
OK

UFC


UFC

Ultimate Fighting Championship (UFC) är en pionjär MMA evenemang som började i 1993 år. Denna organisation anses vara den viktigaste i världen när det gäller MMA.

UFC idé framträdde från den brasilianska Gracie familjen för att bevisa överlägsenhet av hans kampsporter, Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) jämfört med andra traditionella kampsporter som Kung Fu, Karate, Aikido ... eller ens kampsporter såsom Boxning, Muay Thai, Savate, Kick Boxing eller Full Contact under en turnering med ett begränsat antal regler, namnet "Vale Tudo".

Efter en period av kritik för sin hårdhet och brist på regler, Athletic kommission Nevada (USA) skapade ett reglamente övervakas av läkarer och sportsliga proffs som garanterade mindre risk för konkurrenter samt en sport mindre våldsam än i den ursprungliga scenen , vilket ger upphov till vad som nu kallas MMA.

I januari 2001, efter förvärvet av företaget Zuffa LLC, kända entreprenörer och ägare av kasinon i Las Vegas, har gjort en spektakulär arbete för att skapa marknadsföring som den reality show (The Ultimate Fighter) i den amerikanska kanalen Spike TV, som gör en massa merchandising, expanderar internationellt (UK, Irland) och även förvärva andra MMA organisationer som Pride FC (Japan) organisation.

På grund av denna stora utställning, finns det för närvarande en stor efterfrågan på UFC produkter och varför i Ronin Wear kan nu köpa dessa produkter, inklusive UFC evenemang DVD, kläder, tröjor...

Jag har läst och accepterar villkoren för denna webbplats: