Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter surfa, vi förstår att du accepterar dess användning Om cookies
OK

Om oss

Om oss

RONINWEAR är för närvarande den största firman i Spanien som säljer objekt avMMA, Brazilian Jiu Jitsu och alla typer av kontaktsporter och aktiviteter som uppkommer Body Combat, Fitness och Capoeira. Vi anses vara på den spanska marknaden som den största importören av mer än 40 märken, bland vilka är de mest prestigefyllda i USA, Europa och Brasilien. I Spanien är vi den ledande distributören av Buddha varumärke. RoninWEAR Spanien är i alla provinser i 17 spanska autonoma regionerna. Vi har olika nätbutiker i Portugal, Frankrike och Italien. Efter sex år har vi över 15.000 kunder spridda över 40 länder på fem kontinenter. Antalet olika produkter tillgängliga i våra lager överstiger 1500.

Vår projekt började 2002. Med tanke på de svårigheter som fann att skaffa nödvändig MMA kläder.
Pablo Espejo-Saavedra, senior teknisk datorutrustning, kontaktspoter praktiserande och evenemangs främjare av kampsport, använde sin kunskap och erfarenhet inom kampsport och sin utbildning i ny teknik för att skapa RONINWEAR, handel "on line". Vars främsta syfte var att tillhandahålla ett komplett utbud av produkter med överkomliga priser och genom en smidig och snabb service.
Runt 2006 den första etappen är klart. I mars 2007 äntligen lanserat butiken "on line"RONINWEAR (varumärke).

Vi var den första butiken i Spanien med affärs kläder och accessoarer MMA 100% på nätet. Vi har en avancerad dator design, kundservice,leverans och omedelbar återbetalning och aktualiserat och diversifierat lager. Det är därför är vi en av de första bolaget som säljer MMA kläder och objekt på nätet.

Nyckeln till vår framgång är specialiseringen. Vi säljer inte lite av allt, som redan gör varuhus. Vår grej är kampsporten,vilket är vad vi vet mycket av, våra arbetare är själva brottare, vi klär på oss de samma kläder som vi säljer.

Trots den kris som börjar vid ungefär samma tid som vår resa, har RONINWEAR blivit den viktigaste spanska MMA produkter butik med en betydande tillväxt år efter år. Framgången har dragit till oss många imitatörer som i de flesta fall har enkelt kopierat direkt från vår webbplats, ibland skapar förvirring, särskilt bland nya konsumenter.

Vårt engagemang för kunderna och deras fulla belåtenhet är nyckeln till ett brett erkännande av vår butik på marknaden.
Vår reklam är spridningen som gör våra kunder om vår service.Dessutom har kunden tillgång från vår hemsida till ett fönster där du kan yttra sig om vårt lager. Sanningsenlighet av kommentarerna, såväl positiva som negativa, garanteras av en erkänd extern revisionsbyrå, Ekomi.

Bästa prisgaranti. Om någon av våra kunder hittar på marknaden någon av våra artiklar till ett lägre pris än vår kommer vi att jämställa det, med villkoret att den inte är ett erbjudande.

Utökad återbetalningstid. Den rättsliga återbetalningstiden är 7 dagar. RONINWEAR förlänger denna period till 15 dagar att återföra pengar. Om du föredrar tillbaka enheten för någon annan produkt, är vårt system snabbt och enkelt.

Aktivt stöd till våra sport och idrottare:En del av vår vinst och våra reklaminvesteringarna är avsedd att organisera evenemang, sponsring fighters och infoga reklam i alla typer av evenemang, kamsporttidning och internet Vår verksamhet sammanfalla med vår livsuppgift. Om du är en älskare av dessa sporter att tänka på denna aspekt av vårt lager. För andra försäljning av artiklar av detta slag är endast ett företag. För oss förstoringen och populära godkännande av bruket av kampen innebär utöver en kommersiell basis ett självändamål.

Jag har läst och accepterar villkoren för denna webbplats: