SUMMER SALE
Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter surfa, vi förstår att du accepterar dess användning Om cookies
OK

Vår onlinetjänst är tillgänglig. Beställ nu!

Nyheter

McGregors MMA-TRÄNINGSRUTIN HEMMA (9 övningar )

McGregors MMA-TRÄNINGSRUTIN HEMMA (9 övningar ) 13 Apr 2020

Övningar baserade på Conor McGregors MMA-träningsrutin kan hjälpa dig om du måste tillbringa en lång säsong hemma eller om du inte under några omständigheter har tillgång till ett gym eller kampsporttatami nära där du bor. guide har vi analyserat de övningar som bäst passar små utrymmen och i frånvaro av material. De är baserade på den rutinmässiga McGregor följde för sina UFC-anfall.

TRÄNA MMA HEMMA, FÖRSTA STEG

entrenamiento Conor Mcgregor en casa

Vi är tydliga att för att förbättra blandad på martial arts är idealet att ha en tränare som leder dig och en installation utrustad med tatami, stansväskor och hårt material för att slå. Detta betyder inte att du hemma och utan hjälp av en partner kan hålla ditt fysiska tillstånd på en acceptabel nivå medan du väntar på bättre resurser.

 DISCIPLINER FÖR ATT TRÄNA HEMMA SOM FÖRBÄTTRAR PRESTANDAN I MMA.

Vi kommer att använda den specifika tränning som MMA-proffs genomför, särskilt Conor McGregor, som en av dess största exponenter. McGregor och hans kollegor av yrket arbetar inte bara för bodybuilding, sparring och jiujitsu för sina anfall. För att nå vissa nivåer av koncentration och behärska måste de ha kontrollerat varje detalj i sin kropp och psykologi

entrenamiento Conor Mcgregor en casa

Conor Mcgregor har uttryckt att han inte gillar stagnation i sina träningsrutiner och att han så långt som möjligt försöker integrera övningar från alla typer av discipliner. "Jag vill vara expert på många olika saker", meddelade han i media för några år sedan.

Och det är att enligt vissa experter på fysisk konditionering, genom att förbättra din mekanik med specifika sträckor och rörelser kan du placera dig själv i positioner som förbättrar styrkan.

För denna MMA-träning hemma kan vi följa den rutin som McGregor antog från specialisten Ido Portal. Han använder en träning baserad på sin egen kroppsvikt och som han ärvde från sina 15 år som utövar Capoeira. Det inkluderar också lånade rörelser från cirkus, dans, yoga, somatisk rörelse, etc.

entrenamiento Conor Mcgregor en casa

Detta kan verka exotiskt och konstigt, men McGregor sa att han var uppenbar att en annorlunda och okonventionell träning hjälpte honom att bli en bättre fighter för UFC: ”Jag har lärt mig ett nytt fotjobb och också vikten av att positionera mig med ett mer centrum för allvar. låg. Med allt detta hittade jag fler vinklar att kasta sla"


Jag har läst och accepterar villkoren för denna webbplats: